Automatisch alles mogelijk


Databases, Formulieren, Websites, Webpagina's, Webshops, Dashboards, Klantportalen, Rapportages, Koppelingen, Inspecties, Registraties, Data analyses, Charts, Planning, Facturatie. Zo'n beetje alle software oplossingen die je kunt bedenken kan Facito maken. Van webbased oplossing in de cloud tot app of programma op een specifiek apparaat ontwikkelt Facito samen met jou de beste software oplossing.
Automatisch de beste oplossing


Vrijblijvend komt een sociale en technisch vaardige software ontwikkelaar bij je langs. We bespreken duidelijk wat je nodig hebt en wat jij van Facito kunt verwachten. Jouw wensen, idee├źn en problemen worden kritisch bekeken en in al-dan-niet haalbare onderdelen verdeeld. Facito kent de technische mogelijkheden en kan adviseren, kostenramingen uitwerken, offertes toetsen, software ontwerpen, software ontwikkelen, ondersteunen en zo krijg je automatisch de beste software oplossing.
Automatisch tijd over


Ontwikkelaars bij Facito begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede software is. Met uitgebreide kennis van software oplossingen, bedrijfsprocessen en jarenlange ervaring in software ontwikkeling heb je bij Facito aan een half woord voldoende. Je zult je verbazen over het gemak en de snelheid waarmee Facito een idee tot een werkende software oplossing ontwikkelt.
Automatisch een expert in huis


Bij Facito werken alleen software experts die met aandacht en plezier software oplossingen realiseren


Jacques Herweijer

Directeur en software ontwikkelaar die voor jou de beste software oplossing op maat realiseert

Werken bij Facito?

Op dit moment geen vacatures beschikbaar

Automatisch de nieuwste technieken


Facito bouwt vooral op Microsoft technologie (.NET, SQL, Azure, Xamarin), maar ook is er uitgebreide kennis van het web (HTML, CSS, REST, Javascript) en databases (SQL). En natuurlijk behoren ook native software oplossingen en andere talen voor verschillende apparaten tot de mogelijkheden. Met kennis van veel producten en zowel front- als backend ontwikkeling wordt software op maat perfect afgestemd op de behoefte. Zo wordt er automatisch rekening gehouden met koppelingen, performance, beveiliging en schaalbaarheid van de oplossing.
Automatisch de beste keuze


Bij Facito zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Afspraken nakomen en zaken in vertrouwen behandelen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Facito en dit geldt niet alleen voor de software die Facito maakt, dat is ook de manier waarop Facito werkt. Als opdrachtgever wordt je volledig transparant betrokken bij het ontwikkelproces zodat er een prettige samenwerking ontstaat met pragmatische aanpak zonder verrassingen achteraf.
Automatisch jouw eigen webshop


Facito maakt het eenvoudig om je eigen webshop online te starten. Na kennismaking en afstemming van look-and-feel maakt Facito alles voor jou in orde en binnen een week of 2 staat jouw eigen webshop online met betalingen via Mollie. Je hoeft alleen nog jouw eigen producten in de webshop te plaatsen en je kunt starten met verkopen.


Webshop JDH Tools  Webshop Irma Fashion  Webshop MyMix
Automatisch in de cloud


Naast het ontwikkelen van softwareoplossingen verzorgt Facito ook services voor werken in de cloud. Met cloudoplossingen van Microsoft zorgt Facito ervoor dat al je medewerkers overal kunnen werken. Je hoeft zelf niets te weten of uit te zoeken om dit voor elkaar te krijgen, Facito regelt voor jou de juiste Microsoft Azure en Microsoft Office365 abonnementen zodat je gelijk aan de slag kunt.

Microsoft PartnerAutomatisch een goede keuze

Neem gerust contact op, we komen graag langs om kennis te maken.

 info@facito.nl

 0611763895

Tijdens werkzaamheden is het niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Laat in dat geval een kortbericht achter of stuur een e-mail, dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Facito software solutions
Facito Software Solutions
Adres (bezoek op afspraak)
Bladgroen 52, 2718EG, Zoetermeer
KVK: 27336452 | BTW: NL820416186B02

Volg ons op Facebook