Facito Software Solutions

Facito Software Solutions

Automatisch tijd over


Automatisch alles mogelijk


Databases, Formulieren, Websites, Webshops, Dashboards, Klantportalen, Rapportages, Koppelingen, Inspecties, Registraties, Data analyses, Charts, Planning, Facturatie. Alle software oplossingen die je kunt bedenken kan Facito maken. Web-based als oplossing in de cloud of als app / programma op een specifiek apparaat maakt Facito voor jou de ideale software oplossing.
Automatisch een goede oplossing


Vrijblijvend komt een sociale en vaardige software ontwikkelaar bij je langs. We bespreken duidelijk wat Facito denkt dat jij nodig hebt en wat jij ongeveer van Facito kunt verwachten. Jouw wensen, idee├źn en problemen worden kritisch bekeken en in al dan niet haalbare onderdelen verdeeld. Facito kent de technisch mogelijkheden en kan adviseren, kostenramingen uitwerken, offertes toetsen, software ontwerpen, software ontwikkelen, ondersteunen en daarmee onstaat automatisch een werkende oplossing.
Automatisch tijd over


Ontwikkelaars bij Facito begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede software voor jou is en de service die jij verwacht van een goede software ontwikkelaar. Met uitgebreide kennis van software oplossingen, bedrijfsprocessen en jarenlange ervaring met software ontwikkeling en configuratie heb je bij Facito aan een half woord voldoende. Je zult je verbazen over het gemak en de snelheid waarmee Facito van jouw idee een software oplossing maakt.
Automatisch een expert in huis


Bij Facito werken alleen software experts die met aandacht en focus aan jouw software oplossing werken


Jacques Herweijer

Directeur en software ontwikkelaar die jouw software oplossing mogelijk maakt

Werken bij Facito?

Op dit moment geen vacatures beschikbaar

Automatisch de nieuwste techniek


Facito bouwt vooral op Microsoft technologie (.NET, SQL, Azure, Xamarin), ook is er uitgebreide kennis van het web (HTML, CSS, REST, Javascript). En natuurlijk behoren ook native software oplossingen en andere talen voor verschillende apparaten tot de mogelijkheden. Met kennis van veel producten en zowel front- als backend ontwikkeling wordt software op maat perfect afgestemd op jouw organisatie. Zo wordt er automatisch rekening gehouden met koppelingen, performance, beveiliging of schaalbaarheid van de oplossing.
Automatisch de beste keuze


Bij Facito zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Afspraken nakomen en zaken in vertrouwen behandelen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Facito en dit geldt niet alleen voor de software die Facito maakt, dat is ook de manier waarop Facito werkt. Als opdrachtgever wordt je volledig transparant betrokken bij het ontwikkelproces zodat er een prettige samenwerking ontstaat met pragmatische aanpak zonder verrassingen achteraf.
Automatisch jouw eigen webshop


Facito maakt het eenvoudig om je eigen webshop online te beginnen. Na kennismaking en afstemming van look-and-feel maakt Facito alles in orde en binnen een week of 2 staat jouw eigen webshop online met betalingen via Mollie. Je hoeft alleen nog jouw eigen producten in de webshop te plaatsen en je kunt direct beginnen met verkopen.

Voorbeelden:
 Automatisch een goede keuze

Neem gerust contact op, ik kom graag langs om kennis te maken.

 info@facito.nl

 0611763895

Tijdens werkzaamheden is het helaas niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Laat in dat geval een bericht achter of stuur een e-mail, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Facito software solutions
Facito Software Solutions
Postadres (bezoek op afspraak)
Bladgroen 52, 2718EG, Zoetermeer
KVK: 27336452 | BTW: NL820416186B01

Volg ons op Facebook